Waarom ontploft u voordat u gaat schilderen?

De voordelen van Blast Cleaning Blast-reiniging helpt bij de voorbereiding van het oppervlak door verontreinigingen te verwijderen vóór het coaten, schilderen of bekleden. Oppervlaktereiniging verwijdert roest en andere verontreinigingen die problemen met de verfhechting kunnen veroorzaken, of in de meest extreme gevallen de integriteit van het oppervlaktemetaal zelf in gevaar kunnen brengen. Schuurstralen maakt gebruik van verschillende materialen om onvolkomenheden, verf, roest en andere verontreinigingen van een oppervlak te verwijderen. Het is een belangrijke stap in de voorbereiding van oppervlaktecoatings, omdat het een substraat reinigt en een oppervlak creëert dat een beschermende coating vasthoudt.

Stralen neemt de plaats in van arbeidsintensievere reinigingsmethoden zoals draadborstelen of schuren en kan het oppervlaktevoorbereidingsproces tot 75 procent versnellen. zandstralen en schilderen brengt wat meer werk met zich mee en omvat voorbehandeling, aanbrengen en uitharden. Zandstralen reinigt het oppervlak van het project om vuil, vet of eerdere verfcoatings te verwijderen, met behulp van een schuurmiddel. Deze techniek creëert kleine krasjes in het oppervlak, waardoor de verf bedekt en hecht met het materiaal.

Zonder zandstralen kan verf vatbaarder zijn voor spaanders en scheuren. Zandstralen verwijdert ook de roest van staal, waardoor het een schone lei krijgt voor de volgende beschermende coating. Beginnend met stralen wordt het oppervlak van het onderdeel gereinigd (vet, eerdere coatings, stof of roest wordt verwijderd) door middel van slijtage. Het etsen en krassen in het oppervlak bereidt het oppervlak voor zodat de verf eraan hecht en blijft plakken.

Zonder deze stap kunt u gemakkelijker schilfers schilderen. Zandstralen ontdoet de oxidatie van het staal. Door het bloot te laten en niet goed afgewerkt in de verkeerde omgeving, ontstaat er snel roest. Het onderdeel mag voor de volgende stap in een veilige atmosfeer drogen.

De belangrijkste reden om oppervlaktevoorbereiding op te nemen als onderdeel van je straalroutine is dat het weglaten ervan kan voorkomen dat de afwerking vasthoudt. Of je nu schildert of een ander type afwerking toevoegt aan een object, het ziet er niet goed uit tenzij je het oppervlak goed voorbereidt. Hieronder vindt u enkele handige tips voor de voorbereiding van het oppervlak voordat u gaat schilderen. Stralen biedt extra economische voordelen omdat het oppervlakken efficiënter en sneller reinigt dan traditionele technieken.

Als de verffilm ongezond is of als er roest aanwezig is, moet de oude coating volledig worden verwijderd en moet het blootgestelde oppervlak goed worden geschuurd met staaldraadborstels of zandstraler. Of het nu gaat om draagbare straaleenheden, het installeren van kant-en-klare straalkamers of straalkasten, de juiste straalapparatuur kan uw bedrijfsactiviteiten efficiënter en kosteneffectiever maken. Er zijn ook verschillende straalmethoden beschikbaar, afhankelijk van uw budget, apparatuurbehoeften en specifieke toepassing. Het industriële schilder- en straalteam van Derrick Company in Cincinnati, OH, bespreekt het belang van schuurstralen voordat een industrieel metalen oppervlak wordt geverfd, hieronder.

Van straalstralen en industrieel schilderen tot warmtebehandelingen, de belangrijkste aannemers produceren oplossingen van de hoogste kwaliteit voor projecten van alle soorten en weegschalen. Voorafgaand aan de strenge veiligheids- en gezondheidsbeperkingen die aan silicazand werden opgelegd, werd de term zandstralen vaak gebruikt. Schuurstralen is een meer algemene term, en toepasselijk geschikter omdat er verschillende schuurmiddelen zijn die kunnen worden gebruikt in een straalproces. Reinig met een ontvetter en verwijder roest en molenaanslag met draadborstel- of zandstraalapparatuur, breng een roestomvormer aan op eventuele resterende roestplekken, zoutafzettingen uit een ristal- of industriële omgeving kunnen worden verwijderd door met water te wassen voordat primers worden aangebracht met airless verfspuit.

Wanneer u een bedrijf heeft in de productie- of industriële industrie, moet schuurstralen een belangrijk onderdeel zijn van uw dagelijkse activiteiten. Voordat u een coating van verf of afwerking op een roestvrijstalen structuur aanbrengt, is het essentieel om een ruw oppervlak glad te maken door middel van schuurstralen.