Hoeveel kost het om een auto te zandstralen en opnieuw te schilderen?

De prijs varieert afhankelijk van de hoeveelheid te bedekken oppervlak, de tijd die aan het werk wordt besteed en het automerk en de leeftijd. Klassieke en luxe auto's staan aan de bovenkant van het zandstraalbudget. Zodra het zandstralen is voltooid, worden de droge media geveegd of opgezogen en worden de resterende media weggespoeld met water. Zandstralen aan de buitenkant van een huis wordt meestal gedaan om verf uit baksteenmetselwerk te verwijderen en het oorspronkelijke uiterlijk te herstellen.

Bij stofloos zandstralen worden roestremmers op het staal aangebracht, waardoor het schoon en overschilderbaar blijft nadat het is ontsmet met chloride. In sommige gevallen kunnen professionals korting geven op diensten wanneer ze worden gecombineerd, dus zorg ervoor dat u een schatting vraagt van zandstralen en poedercoaten samen als dit iets is dat u nodig hebt. Zandstralen is echter het overwegen waard als u roestvlekken of schilverf op uw auto wilt verwijderen. Als uw auto bijvoorbeeld is doorgeroest, kan zandstralen een goede keuze zijn om al die ongewenste roest te verwijderen en tegelijkertijd eventuele resterende verf schoon te maken, zodat u uw voertuig opnieuw kunt schilderen en er weer nieuw uit kunt laten zien.

Door uw zwembad te zandstralen, wordt de verf in de lucht en verdwijnt, waardoor het zwembad een schonere, nieuwere uitstraling krijgt. Zandstraalsteen om verf te verwijderen, kan de stenen blootstellen aan de elementen, waardoor ze vatbaarder worden voor beschadiging. Als u uw voertuig wilt herstellen of er weer nieuw uit wilt laten zien, vraagt u zich misschien af hoeveel zandstralen u gaat kosten. In tegenstelling tot nat zandstralen kunnen werknemers echter stoppen met schoonmaken om een probleem op te lossen en later verder te werken.

De meest voorkomende schoongemaakte maten en de gemiddelde kosten voor het reinigen van dat oppervlak met licht zandstralen worden weergegeven in de onderstaande tabel. Wanneer u een zandstraaltechnicus inhuurt, betaalt u ook de kosten van hun ruimte en uitrusting. Hieronder staan de meest voorkomende oppervlakken die worden gereinigd door middel van zandstralen met de gemiddelde kosten die worden betaald om ze schoon te maken. Waar het niet verboden is, moeten ademhalingsbescherming, beschermende brillen en hoofdbescherming worden gebruikt door een zandstraler.

Het is ook vermeldenswaard dat hoewel zandstralen op het eerste gezicht een ingewikkeld proces lijkt, het heel eenvoudig is en niet veel vaardigheid vereist.