Hoeveel kost het om iets te zandstralen?

Zandstralen kosten per intensiteit · Kosten voor stralen van media · Gemiddelde arbeidskosten van. Hoeveel kost zandstralen? Het hangt af van verschillende factoren, waaronder hoeveel gebied er moet worden gezandstraald, en of u bereid bent een bedrijf te betalen of dat u bereid bent zelf zandstralen te doen. Maar om u een concreet nummer te geven, kost zandstralen u ongeveer 50-100 dollar per uur, afhankelijk van het type oppervlak dat wordt gezandstraald. Dit omvat niet de te gebruiken materialen, waaronder schuurmiddelen zoals aluminiumoxide of silicazand.

Zoals ik hierboven al zei, zullen de kosten van zandstralen gedeeltelijk afhangen van de specifieke zandstraalmethode die wordt gebruikt. U kunt deze twee services combineren wanneer u voertuigvelgen, een hele auto opnieuw schildert, of zelfs als u de gevelbeplating op uw huis poedercoaten en de oude verf, evenals vuil en vuil, wilt zandstralen voordat u opnieuw schildert. Uw staats- of lokale autoriteiten kunnen echter hun eigen beperkingen of vergunningen hebben die nodig zijn voor zandstralen, dus neem eerst contact met hen op. In sommige gevallen kunnen professionals korting geven op diensten wanneer ze worden gecombineerd, dus zorg ervoor dat u een schatting vraagt van zandstralen en poedercoaten samen als dit iets is dat u nodig hebt.

De kosten voor het zandstralen van een auto worden bepaald door de hoeveelheid media die tijdens het proces moet worden gebruikt, evenals de tijd die nodig is om het te voltooien. Als er bijvoorbeeld een aanzienlijke hoeveelheid roest is, moet dat tijdens de zandstraal worden aangepakt. Zandstralen, ook wel schuurstralen genoemd, is het proces waarbij vaste deeltjes worden gebruikt om harde of ruwe oppervlakken te reinigen en glad te strijken. Veel huizen en gebouwen gebruikten lood 3-verf vóór de jaren 70, dus zandstraalverf kan ertoe leiden dat loodstof in de lucht vrijkomt.

Zandstraalmateriaal is ook zeer schurend en kan niet alleen de longen beschadigen, maar ook de huid en gevoelige gebieden zoals de ogen en neus. Het meest voorkomende type zandstralen, deze methode werkt door een schuurmateriaal zoals silicazand te combineren met water en vervolgens het mengsel in een oppervlak te stralen. Daarom kunnen beschermende gadgets, evenals de alternatieve luchttoevoer, de kosten van het zandstraalproject verhogen. Het bevat alle specificaties die u moet weten over het bouwen van uw eigen zandstraler, inclusief de benodigde materialen en een stapsgewijs proces om deze goedkoop te bouwen.

Ten slotte zal een ander ding van invloed zijn op de prijzen van zandstralen, is het type zandstralen dat zal worden uitgevoerd. Zandstralen heeft grote industrieën in staat gesteld hun reinigings- en schuurtaken efficiënter uit te voeren in kortere tijd. Wat mensen betreft, is het inademen van de stofdeeltjes die door het proces zijn achtergelaten niet goed, beschermende uitrusting moet worden gedragen door de zandstraler en een masker. Er zijn mensen die dit iets te veel gaan vinden voor hun budget, en als het voor jou het geval is, vertel ik je graag dat je het zandstralen altijd zelf kunt doen met je eigen uitrusting.