Kun je oude vlekken van het dek schuren?

Om te voorkomen dat de oude vlek van uw dek wordt verwijderd of geschuurd, moet u het grondig reinigen en spoelen en vervolgens het hout 24 tot 48 uur laten drogen. Breng dezelfde (of donkerdere) vlekkleur of tint van dezelfde fabrikant aan. Anders moet je de oude vlek verwijderen of schuren. Kijk over het dek en kijk of er ruwe of grove plekken moeten worden geschuurd.

Deze gebieden moeten ook worden geschuurd. Als u vlekken maakt op de schilvlek, zal de nieuwe laag houtbeits meteen afpellen met de oude voordat u het weet. Als je er zeker van wilt zijn dat je een zo gelijkmatig mogelijke kleur hebt, moet je een stripper gebruiken. Olympic Premium Deck Stripper is geformuleerd om oude vlekken te verwijderen, zodat nieuwe vlek goed kan doordringen en er uniform uitziet in de door u gekozen tint.

Koop Olympic Premium Stain Stripper Koop dekvlek online. Voordat u de container met vlek opent en de penseel nat maakt, moet u een paar stappen ondernemen die veel doe-het-zelvers missen. Schuur het hele dek om oude vlekken, verf of vernis van het hout te verwijderen. Was het dek na het schuren opnieuw en laat het minstens 24 uur drogen voordat u het kleurt.

Schuren legt poreus hout bloot dat klaar is om de vlek op te nemen, maar dit is niet mogelijk als het hout vol water zit. Als doe-het-zelver die houten meubels schuurt, lijkt dit een vreselijk ruwe korrel. Maar voor dekken zal schuren met een fijnere korrel het dekhout glad maken tot een punt waarop het de vlek of sealer niet efficiënt absorbeert. Houd er rekening mee dat de resultaten van hout en dekbeits kunnen verschillen als gevolg van voorbereidingsprocedures, verschillende houtsoorten, blootstelling aan UV-straling, natuurlijke verwering, enz.

Schuren is de enige manier om sporen van hogedrukreinigers te verwijderen, maar u heeft mogelijk een grovere korrel nodig om ze eruit te krijgen. Je kunt in sommige gevallen sommige of de meeste verwijderen met een stripper, maar uiteindelijk zul je waarschijnlijk moeten schuren. Oude behr dekvlek afgeschuurd, wat rommel is Voorkant is gedaan, maar er zijn hier en daar sporen die niet met schuurmachine konden komen vanwege korrelgroeven zoals. U wilt geen vlekken maken op stof, omdat stof ervoor zorgt dat de houtvlek niet aan het hout blijft kleven.

Dus als u een donkerdere houtbeits aanbrengt, kunt u deze niet lichter maken tenzij u die laag van het oppervlak van het hout verwijdert. Zodra het dek is gewassen met een dekstripper en de oude dekvlek weg is, is het nodig om het hout op te fleuren met een houtbleekmiddel. Ze geven je het juiste schuurpapier en een reeks instructies om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt om het dek goed af te schuren. Als je een klein dek hebt, kun je een handschuurmachine gebruiken, maar als je deck groter is, overweeg dan om een grotere machine te huren.