Kun je verf van een huis zandstralen?

Een uitweg is om het huis te laten strippen door een professionele zandstraler. Hij en zijn bemanning komen binnen met enorme luchtcompressoren en een vrachtwagenlading zand en blazen letterlijk de oude verf direct van je gevelbeplating. In feite zal de schurende werking van het zand zelfs een dunne oppervlaktelaag hout verwijderen. Zandstralers kunnen helpen bij het verwijderen van het huis van vuil.

Enorme luchtcompressoren, zand en een vrachtwagenlading apparatuur stellen hem en zijn bemanning in staat om letterlijk de oude verf van je gevelbeplating te vernietigen in minder dan twee uur. Een dunne laag hout zal waarschijnlijk zelfs uit een kamer worden verwijderd vanwege de schurende werking. zandstralen kan worden gebruikt om verf van hout te verwijderen, hoewel dit putjes en littekens op het oppervlak van het hout veroorzaakt. Als dat goed is, kan het een geschikte techniek zijn om verf van een houtoppervlak te verwijderen.

Het littekeneffect op hout kan ook strategisch worden gebruikt als een soort artistieke afwerking. Zandstralen is gewoon een proces waarbij kleine deeltjes zoals stukjes zand tegen een oppervlak worden voortgestuwd. Je moet werken met het uitgangspunt dat je daar loodverf hebt. Dus het stralen van zand-walnoot-baksoda aan de buitenkant zou het huis een tent vereisen voordat het loodstof wordt vastgehouden.

Houten dakspanen en dakspaan met zware verflagen zijn meer dan waarschijnlijk tientallen jaren oud. Zandstralen is een intensieve procedure waarbij zandkorrels met lucht worden verondersteld en met hoge snelheden tegen een oppervlak worden geschoten. Als het gaat om oude houten gevelbeplating, verwacht dan zware schade en littekens door zandstralen. Er zijn goede redenen waarom het zandstraalproces de voorkeur heeft boven andere methoden om oppervlakken voor te bereiden op nieuwe verf of beits.

Als het project echter klein is en uw budget niet voldoende is, is het verstandiger om een zandstraalmachine te huren bij een huisverbeteringswinkel bij u in de buurt. Het is echter zo rommelig en potentieel gevaarlijk dat u misschien wilt overwegen om een professionele zandstraalservice in te huren in plaats van het zelf te proberen. Zorg ervoor dat u het zandstraalproces zorgvuldig volgt en veilig bent tijdens het gebruik van een zandstraler. Er is geen speciaal geheim aan succes met zandstralen, behalve misschien je geduld met wat een erg rommelig proces is.

Stralen, of het nu gaat om zand- of glaskralen of zelfs walnootschelpen, lijkt mij een helse puinhoop te maken, en als sommige van je lagen loodverf zijn. Dus afhankelijk van hoe groot uw totale project is en wat de kosten zijn, kunt u een zandstraler huren of kopen. Verschillende soorten verf variëren in hoe gemakkelijk ze kunnen worden verwijderd en verschillende oppervlakken variëren in hoe gemakkelijk ze kunnen worden beschadigd door zandstralen. U moet de juiste stof kiezen, wat betekent dat u het juiste materiaal en de juiste instellingen op de zandstraler nodig hebt.

Centra voor huisverbetering kunnen speciaal zandstraalzand verkopen, maar producten die zijn gelabeld als speeltuinzand zijn doorgaans effectief. De prijs van zandstralen hangt niet alleen af van het feit of het de taak is om het substraat te reinigen met een licht zandstralen of zwaardere werkzaamheden, waaronder een verwijderingsservice voor kiezelas. Bovendien betekent het gebruik van niet-giftige schurende materialen dat u tijdens het zandstralen minimale bescherming kunt dragen. zandstralers of zandstraalkasten zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij een ijzerhandel of een huisverbeteringswinkel bij u in de buurt.

Zoals gezegd is zandstralen een proces dat kan helpen bij het overspuiten van de houtstukken door de verf of beits met succes te strippen.